dinsdag 10 mei 2011 12:00


  Sinterklaas team

Kiekeboe Kinderfeest 

Saskia
 Saskia Timmermans (geb. 1972)

 Kiekeboe Kinderfeest is mijn eenmanszaak, gestart in 1997. Sindsdien is feestvieren mijn vak!

 


Geef me papier en een potlood, vraag me een tijger te tekenen en het lijkt nergens op. Maar geef me een kindergezicht en mijn schmink koffer en ik maak in een handomdraai een prachtige tijgerkop. Als veertienjarige zat ik al op braderie├źn te schminken en een dikke twintig jaar later schmink ik nog steeds!

Al 15 jaar geef ik zelf schminkles. Maar naast het schminken zijn we ook heel sterk in het aanbieden van steeds wisselende en uitdagende knutsels.

Ik ben ingeschreven bij de Kamer van Koophandel en betaal mijn personeel via een pay-lease bedrijf. Er is een groot bestand van oproepkrachten (ca. 25!) opgebouwd, waarvan het grootste gedeelte ontzettend leuk kan schminken.

Zelf ben ik enorm gebrand op kwaliteit, wat tot uitdrukking komt in elke activiteit. De begeleiding ziet er verzorgd uit en de kleding is aangepast aan het thema. Bij de acties staat steeds een duidelijke uitleg wat er van de kinderen verwacht wordt en/of wat er te doen is. En natuurlijk worden de materialen goed onderhouden!

NMehron kids